Вебер поздрави Борисов

NetNews

Резултатите от вота са признание за работата на българския кабинет през годините. Това написа председателят на групата на Европейските народни партии в Европарламента Манфред Вебер в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Изпращам най-топли поздравления на нашите приятели от ЕНП в България и по-специално на политическа партия ГЕРБ и премиера Бойко Борисов, добавя Вебер, споделяйки изявлението на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в изборната нощ.

Ето го и целия текст на председателя на ЕНП:

Изпращам най-топли поздравления на нашите приятели от ЕНП в България и по-специално на политическа партия ГЕРБ и премиера Бойко Борисов по повод победата на парламентарните избори.

Да бъдеш отново най-голямата партия в страната е признание за работата на Борисов през последните години, а също така носи голяма отговорност за бъдещето.

Приветствам призива на правителство за стабилност и подкрепям отговорността му да изведе страната от пандемията, като започне ключова работа за икономическо възстановяване, за инвестиране отново в бизнеса и местните общности и за изграждане на по-добро бъдеще след Covid.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Навални има висока температура и кашлица

Руският опозиционер Алексей Навални, който излежава присъда в изправителна колония в Покров, Владимирска област, написа днес в профила си в Инстаграм, че има температура 38,1 и силна кашлица, а трима от 15-те други затворници в неговия отряд били хоспитализирани с туберкулоза, съобщиха руски медии, предаде БТА. Навални, който е един […]