Венци Стефанов: Русата Златка е по-богата от Джоузеф Диксън и Благо Георгиев взети заедно

NetNews

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар относно кандидат-купувача на Левски Джоузеф Диксън. Както е известно, британецът е приближен на юношата на "белите" Благой Георгиев и дори обяви, че ако поеме управлението на "Герена", ще иска Благо да заеме ръководна роля при "сините", пише sportal.bg.

"От футболистите на Славия мога да изисквам само да се подготвят добре и стартът на сезона да бъде по-успешен от миналогодишния. Не желая фалит нито на Берое, нито на Левски. Всяко нещо обаче си има своя край. Някои хора живееха в паралелен свят. Смятаха, че вечно ще имат "рога на изобилието". Не мислеха за бъдещето, не знам как са си правили сметките. С толкова пари и такива резултати, явно нещата са били трагични.

Като малък четох книгата "Барон Мюнхаузен". Това в Левски ми прилича на някаква фантасмагория, няма връзка с действителността. Такива безумни идеи и такива хора, дето изсипват милиони, защото Левски бил страшна марка, ЦСКА ще прави стадион в Борисовата градина, Берое и скъпия ток… Явно идва времето, в което всеки ще си плати за гяволъка.

Берое е падал, ставал, свикна ли са. За Левски е по-кофти, но така е като разчиташ само на чужда помощ и не правиш нищо. Батков се мъчеше, Томето Лафчис също, тогава бяха истински нещата в Левски. През другото време – щракане с пръсти и харчене на пари. Иска ми се да се спасят, ама как ще се случат такива неща…

Диксън, Миксън… Наско Сираков е като удавник за сламка, търси вариант, но е опитен човек. Като погледнеш Диксън и Благо, двамата са някъде около 1.40, говорим за 200-300 милиона, недейте. Русата Златка е по-богата от двамата", каза Венци Стефанов след контролата на славистите с Марек, спечелена с 3:0 на стадиона в квартал "Овча купел".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЦИК качва на сайта си симулатор за машинно гласуване

Централната избирателна комисия ще качи на сайта си симулатор за машинно гласуване. Това ще стане следващата седмица. Планира се и в Районните избирателни комисии да бъдат доставени по 3 устройства, за да се открият пунктове, в които всеки да може да се пробва с машинното гласуване. Това обясни говорителят на […]