Веселина Томова: В България изчезнаха 400 млн. евро за строежа на „Южен поток“

NetNews

„Записът е правен май месец 2018 г., когато Бойко Борисов е премиер. 10 дни преди този разговор, който той води с Румяна Бъчварова, Румен Радев вече се е срещнал с Путин в качеството си на президент“, това заяви журналистът от „Афера“ Веселина Томова след поредния изтекъл запис с участието на бившия премиер Бойко Борисов, този път за „Турски поток“.

„Този път Бойко Борисов е доста по-мек, гласът му е почти гробовен. Той говори с Румяна Бъчварова за посещението при Путин сякаш организират участието си в шпионски филм, а той очаква да бъде „сговнене“, както той сам казва“, продължи тя.

По думите ѝ „това е доста странна ситуация, за едно на пръв поглед официално посещение, от което би трябвало Бойко Борисов да не изпитва такъв страх и паника“.

„Много важен момент е, че по това време 2018-та г. сме писали и говорили за това, че по дадените пари от „Газпром“ за „Южен поток“, в България изчезнаха 400 млн. евро, в които изчезнали пари беше забъркано името на Бойко Борисов“, продължи журналистът.

„Тези пари трябва да бъдат върнати на руснаците, а как могат да бъдат върнати? Като Бойко Борисов бъде натиснат, за да строи „Турски поток“, добави Томова.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Къде и кога могат да избягат руснаците

Цените на самолетните билети от московските летища до малкото градове зад граница, до които летят авиокомпаниите, достигнаха невероятни нива. Проверка на ФАКТИ установи, че в близките дни няма свободни места до всички въпросни чуждестранни дестинации. Така например, полетите от московското летище „Внуково“ до Истанбул на турския национален превозвач са по […]