Веселин Калановски, ДБ: Новото самочувствие на българите се дължи и на усилията на „Демократична България”

NetNews 1

„Основното, което винаги ще искаме, е развитие на демокрацията в България – нещо, което по наше мнение в последните години претърпя сериозни удари. Тази година на три поредни избора все пак доведе и до положителна промяна – хората се чувстват по-свободни да изразяват позицията си и да отстояват принципите, в които вярват. Смея да твърдя, че това ново самочувствие на българските граждани, в известна степен се дължи и на усилията на „Демократична България”. Това сподели водачът на листата Веселин Калановски при откриването на офиса на „Демократична България – обединение” в Ямбол тази вечер.

„Стартираме с надежда, че всичко това, което вършим, ще бъде за доброто на България. Влизаме в кампанията с идеята да защитим за пореден път и надградим нашата програма”, допълни още Веселин Калановски.

Цел номер едно за нас е правосъдната реформа, както и повишаване социалния статус на всички българи, включително на възрастните хора. Огромен акцент поставяме върху образованието и културата. Свобода за бизнеса – чрез ограничаване на административните тежести и други регулации, за да може предприемачите за развиват своята инициатива, без изкуствени пречки. Това са част от приоритети, които водачът на „Демократична България” изложи ден преди официалния старт на предизборната кампания. По думите му, ролята на политиците не е да създават бизнес или образование, или култура, а да създават условията, предпоставките тези и всички останали сфери на обществения живот, да се развиват.

При откриването на новия офис на коалиция „Демократична България – обединение” на ул. „Търговска” 29 в Ямбол бяха представени и всички кандидати за народни представители.  По поредността им в листата, това са:

101. Веселин Йорданов Калановски

102. Веселка Петрова Христамян

103. Диман Колев Димитров

104. Димитър Василев Брънков

105. Даниела Стоянова Божинова

106. Елена Стефанова Иванова

107. Пламен Илиев Стойков.

За успешна и ползотворна работа в предстоящата кампания, при откриването на предизборният щаб на „Демократична България” бе отслужен водосвет от отец Янко.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

One thought on “Веселин Калановски, ДБ: Новото самочувствие на българите се дължи и на усилията на „Демократична България”

  1. Достойни кандидати! Само не забравяйте , че без приятели не може и отец Янко един път благославя и вторият опява. НАПРЕД всички земеделци сме с ВАС гн В Калановски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

За кого е направена луксозната тайна стая на ЖП гарата в Стокхолм?

На шведското кралско семейство никога не му се налага да минава през тълпите от хора, чакащи на централната ж.п. гара в Стокхолм. За тази цел за фамилията е създаден специален частен вход и кралска чакалня с изход директно на перон 10. Въпреки че в наши дни рядко се използва, скритата […]