Веселка Христамян, ДБ: Всички заслужаваме модерно и достъпно във всяка точка на България здравеопазване!

NetNews

„Като кандидат от „Демократична България”, за мен една от най-важните цели е опазване на здравето, на хората в България! Знам каква цена плаща всеки един от нас за десетилетията на разруха в българското здравеопазване”, споделя Веселка Христамян, кандидат под номер 102 в листата на „Демократична България” в Ямбол.

Според нея здравните политики трябва да носят сигурност, съпричастност, но и справедливост, за да върнат доверието на българските граждани в системата. Веселка Христамян настоява, че страната ни може да има здравеопазване, в което хората няма да доплащат от джоба си, че ще бъде изчистено от злоупотреби и с ниво, заради което лекарите и сестрите остават в България.

„Всички ние заслужаваме модерно здравеопазване, което се развива с мисъл за пациента и което е достъпно във всяка точка на България”, казва още кандидатът на „Демократична България” в Ямбол.

„Вярвам, че когато в управлението на страната влязат хора с друг тип обществено мислене, с компетентност, хора независими и устойчиви към изкушенията на властовите позиции, ще имаме истинско, добро бъдеще за България!”, категорична е Веселка Христамян.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Златомира Мострова, ИТН-Ямбол: Последователни сме в подкрепата си към президента Радев

„Имате подкрепата на ПП „Има такъв народ”за втория мандат, който не се съмнявам, че ще спечелите”. С тези думи водачът на ИТН в Ямбол Златомира Мострова се обърна към президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова при посещението им днес в областния град. Мострова връчи на кандидатите символичен подарък - диск с патриотични песни на Слави Трифонов и „Куку бенд”. „Нека както тези песни звучат еднакво за целия български народ, така и вашите дела във втория мандат звучат еднакво за всички българи”, бе посланието, което отправи тя към Радев и Йотова.
Златомира Мострова и Румен Радев в Ямбол