Вигенин в Елхово: Трябва да се прекъсне връзката между мафията и държавата

NetNews

„БСП има ясен план каква промяна е нужна на България, имаме амбицията изцяло да променим модела, по който се развива страната през последните години”, обяви на среща в Елхово вчера водачът на листата на „БСП за България” Кристиан Вигенин.

Социалистите представиха своите кандидати за народни представители пред членове и симпатизанти.

 „БСП за България“ е за реална справедливост в държавата, съществена промяна в съдебната система, прекъсване на връзката между мафията и държавата, на олигархичните зависимости, защото чрез парите олигархията получи политическа власт и всичко, което се случваше не беше в интерес на хората, а в интерес на икономически кръгове, подчерта още водачът на листата.

 „Изборите на 4 април са като разделна линия, те ще определят дали България ще върви напред към по-добро бъдеще, или ще остане в сегашното състояние и да ставаме все по-зле“, коментира представителят на община Елхово в листата Стоян Овчаров.

Кандидатите за народни представители представиха различните приоритети от програмата на левицата.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новият Mercedes-Maybach S струва $75 000 повече от базовата S-Klasse

Ултралуксозният седан Mercedes-Maybach S-Klasse ще пристигне първо при американските дилъри, като това ще стане това лято. Началтата цена е 185 950 долара. Автомобилът е базиран на луксозния седан Mercedes-Benz S-Klasse, но версията Maybach впечатлява със всички възможни екстри, технологии и други глезотии, притежавани и разработени от концерна. Колата има и […]