Вижте как електрическата Cupra “дрифти” в снега (ВИДЕО)

NetNews

Премиерата на първата електрическа Cupra е насрочена за началото на месец май, а изглежда от испанската компания правят последни тестове с модела. Както знаем студа е един от най-големите врагове на електрическите автомобили и намалява значително пробега им, за това от Cupra изпробват El-Born именно при такива условия.

За сега знаем, че моделът ще е разработен на базата на Volkswagen ID.3, като ще споделя голяма част от технологиите с него. Разликите ще бъдат по-скоро във външността, където от Cupra обещават по-агресивен външен вид, както видяхме и от снимката, която от компанията разпространиха преди месец.

При задвижването най-вероятно ще видим електромотор разположен на задната ос и осигуряващ мощност от около 200 конски сили, а батерията с капацитет от 77кВч ще бъде достатъчна за пробег от около 500км, разбира се при по-добри условия от тези във видеото.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

СГС отложи делото срещу убиеца на Милен Цветков – адвокатите му болни

Състав на Софийския градски съд отложи делото за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков. Двамата адвокати на обвиняемия Кристиан Николов – Любомир Таков и Константин Симеонов са уведомили съда, че не могат да присъстват по здравословни причини. Делото стартира по същество в края на месец февруари, когато бяха разпитани […]