Вижте този нокаут с тръшване за невероятен обрат в Бахрейн (ВИДЕО)

NetNews

Невероятен обрат видяха ММА феновете на събитието BRAVE FC 47, което се проведе в Бахрейн. В полусредна категория един срещу друг се изправиха Ибрахим Мане и Нурсутон Рузибоев. Срещата им беше доста интересна и Мане беше много близо до победата.

Ибрахим беше заел доминантна позиция на земята над Рузибоев. Нурсутон обаче намери сила в себе си и обърна нещата. Рузибоев успя да се изтласка от земята и от своя страна зае доминираща роля. Драмата обаче не спря, защото Ибрахим му приложи триъгълник.

Това също не успя да сломи Рузибоев, който вдигна Мане във въздуха и го тръшна на земята, с което го нокаутира. Това беше 3-та поредна победа за Рузибоев, а Мане се върна към загубите и сподели, че е отвратен, защото бил много близо до победата.

Вижте какво се случи:

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Български учени са на път да открият лекарство срещу COVID-19

Български учени, под ръководството на проф. Леандър Литов, разработват български лекарства срещу COVID-19. Те са 25 души от няколко института на Българската академия на науките и Софийския университет. Проучванията са все още в начален етап, но екипът е обнадежден, че можем да дадем сериозен принос на световно ниво в борбата […]