Виктор Димчев за речта на Радев: Лидерство ли търси върховният лидер?!

NetNews

Коментар във "Фейсбук" на фотографа и продуцент Виктор Димчев

Когато държавният ти глава и върховен лидер каже "Имаме нужда от лидерство", когато определи хора като Лупи, Манолова, Дионисий и подобните им като "Братството на почтените хора" и "героите на гражданската доблест", останалите хвърлени на вятъра думи звучат наистина непразнично, невдъхновяващо, немотивиращо.

Просто когато си начело, не можеш да определяш така в едно тържествено поздравително слово: "трудна и разломна година, мъчителна адаптация, самотни и в недоимък, опечалени и обезверени, сполетялото ни бедствие, епохата на егоизма, лъжата, беззаконието и корупцията, местните дерибеи, антимафиотският консенсус, несправянето с пандемията, разорението на малкия бизнес, бедността и ширещото се безправие, радикална промяна, фалшификациите на вота, пандемията на страха, демонтажа на порочния управленски модел".

Но както сам Радев казва "През 2021-а година два пъти ще отидем на избори".

Остава ни да се надяваме, че след тях няма да слушаме още няколко години кабинетни политически мрачнотии, сервирани като празнично слово.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Румен Петков: 21-ва година е време разделно

2021 г. е годината, в която трябва да направим своя избор в тежко време – 21-ва година е време разделно. Това изтъкна лидерът на АБВ Румен Петков във видеообръщение по повод новата година в социалната мрежа Facebook. "Честита нова 2021 г. Изпращаме особената 2020. 20-та, която показа на света политическия […]