ВК ЦСКА реализира трансферен удар!

NetNews

Волейболен клуб ЦСКА за пореден път показа, че когато има възможност съумява да привлече много качествени играчи, пишат от ВК ЦСКА на сайта си.

Доказателството за това е фактът, че 30-кратният шампион на страната успя да постигне сериозен трансфер в любимия ни спорт. Имаме удоволствието да ви информираме, че през новия сезон в родната Суперлига с екипа на „армейците” ще се подвизава не кой да е, а европейски шампион и носител на бронзов медал от световно първенство.

Става въпрос за сръбския посрещач Милош Терзич. Той е на 34 години и бе важна част от националния отбор на своята родина в продължение на десетилетие, като спечели златен медал от първенството на Стария континент през 2011-а, както и бронз от световния шампионат през 2010-а. Той има още второ и трето място от Световната лига през 2009 и 2010. Богатата му визитка включва титли във Франция с Тур (2012), в Румъния с Томис Констанца (2013) и Аркада Галац (2019 и 2020), както и в родната Сърбия с Цървена звезда (2009 и 2011).

Пожелаваме успех на Милош Терзич с „червения“ екип. Само ЦСКА!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ДПС ще дадат "своя скромен принос" Румен Радев да не спечели втори мандат

"Трябва да оставим в следващия и в по следващия парламент т. нар. партии на протеста да правят още опити да правят правителство. Тези опити са ялови и безпомощни. Ние трябва да ги оставим да хвърлят страната в хаос, шест месеца да няма правителство. Това целят те, като ни обвиняват, че […]