Владимир Карамазов: Ако ме чуете да мрънкам, взимайте пушката и…

NetNews

Владимир Карамазов изглежда се стреми към себеусъвършенстване и е готов дори на крайни мерки, за да отстрани неприятни свои навици и черти от характера си. За това говори и една от скорошните му публикации в социалната мрежа Facebook.

Всъщност, думите му са по-скоро опит да се самоизтъкне и да оповести на висок глас колко много проекти е подхванал и колко търсен е като артист.

Той призова последователите си, ако някой ден го чуят да се оплаква да го… застрелят.

"Ако някой ден ме чуете да мрънкам, взимайте пушката и стреляйте. В последните години животът ми праща страхотни неща. В момента се намирам в един такъв етап, на нещо много интересно за мен. Освен постановката, която репетирам, се случиха и срещи, такива, които май ще са ми важни оттук нататък, а вчера, в почивния ми ден, се разцепих от снимане в територия на нашата страна, в която не бях стъпвал. Пълен съм с бонуси!", гласи целият текст към публикацията на Карамазов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хари Кейн внесе яснота за бъдещето си

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн заяви, че възнамерява да обсъди бъдещето си с президента на клуба Даниел Леви. Англичанинът има желанието да напусне "шпорите", за да заиграе в отбор, в който ще печели трофеи. "Мисля, че ще проведем разговор. Дойде моментът, в който трябва да изразя мислите си. Надявам се […]