ВМРО: Готови сме за избори, когато и да се проведат

NetNews

"Не вярвам да се стигне до вариант на явяване на избори на ВМРО с по-голяма коалиция или с ГЕРБ", каза Юлиан Ангелов, секретар на ВМРО в предаването "Офанзива с Любо Огнянов".

"Не сме направили официален разговор още като Обединени патриоти, но формата е доказал, че работи. Трябва да привлечем още достойни и независими хора", добави още той

"Имаме готовност да се явим на парламентарни избори дори и на 28 март, но е хубаво да има дебат преди да се обявява датата", категоричен е Ангелов.

"Най-важно е да се гарантира възможността да се гласува и не на последно място здравето на хората", допълни още той.

"24 май е празник на българската култура, той е избран от българи, не от македонци или руснаци", убеден е патриотът.

"Не може да толерираме езика на македонските функционери. Нямаме претенции към тях. Винаги сме подкрепяли Македония, защото сме усещаме хората там като наши братя и сестри, но идва време държавата РС Македония да претендира да влезе в ЕС, докато пренаписват история, лъжат и скоро ще имат претенции към България. Ние трябва да защитим нашите национални интереси", заключи Юлиан Ангелов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Реал Мадрид свали Атлетико на земята

Реал Мадрид спечели с 2:0 у дома дербито срещу Атлетико Мадрид от 13-ия кръг на Ла Лига. „Белия балет“ нанесе първо поражение в испанския шампионат на водения от Диего Симеоне тим. Каземиро даде ранен аванс на домакините, докато през втората част след удар на Дани Карвахал в гредата и рикошет […]