ВМРО: Няма да управляваме с ДПС и ДБ

NetNews

Нямаме решение за коалиция с НФСБ, готови сме и сами да се явим. В близките дни ще се съберем и решим. Партньорството издържа, но разговорът е дали да не се опитаме сами или да разширим коалицията Обединени патриоти и да вземем целия патриотичен вот. Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Александър Сиди от ВМРО.

"Ще мислим дали не е дошъл моментът ВМРО сам да пробие бариерата и да влезе в следващия парламент. С ДПС и Демократична България никога не бихме управлявали", обясни той. По думите му сред ценностните им различия с ДБ са налагането на Република Македония в ЕС на всяка цена, Истанбулската конвенция и либерална-джендър политика.

"ВМРО е партия в центъра, не сме се вързали с ГЕРБ, нито сме казали, че ще се вържем с БСП. Ние успяхме да променим начина, по който разсъждаваше Борисов преди 2017 г.", сподели Сиди. Според него това, което е необходимо да признае Македония, е, че до 1944 г. там не са живели други освен българи и малцинства и са говорили на български език.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нинова: Случаят с Навални е вътрешен проблем на Русия

Лидерът на БСП Корнелия Нинова също коментира казуса със задържането на руския опозиционен лидер Алексей Навални: “Това е вътрешен проблем на Русия. На г-н Навални трябва да се гарантират правата и честен съдебен процес. От там нататък зависи от съдебната система в Русия“. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина