Волгин: Слави трябва да разбере, че БСП е партията, която защитава нормалността

NetNews

Петър Волгин сватоса БСП и ИТН по БНР. Той заяви, че ако партията на Слави Трифонов не избере нормалността, която изповядва БСП , може да претърпи фиаско и да изчезне много бързо.

"Радостното все пак е, че в България има и партии, които защитават нормалността. От представените в парламента политически формации такава, безспорно, е БСП. В това има известен парадокс, защото посестримите на социалистите в Европа отдавна са затънали в тресавището на либералните ексцесии няма вероятност да се измъкнат някога оттам. Нашите социалисти се държат много по-достойно. Въпреки страхотния външен натиск БСП твърдо се противопостави на Истанбулската конвенция и така показа, че нормалността за нея е по-важна от наднационалните директиви", коментира журналистът.

"Естествено, най-важният въпрос е на коя страна ще застане първата политическа сила „Има такъв народ“. Дали ще прегърне господстващата либерална идеология с нейния акцент върху мултикултурализма, третия пол, борбата срещу измисленото „бяло превъзходство“ и политическата коректност, което е днешното име на цензурата, или, напротив, ще предпочете нормалността, уважението към националните традиции и история, защитата на държавата. Засега нямаме ясен отговор на този въпрос, а изказвания на представители на ИТН дават основания тя да бъде пращана както в единия, така и в други лагер.

Обаче има един лакмус, който е много показателен за същността на тази формация. Става дума за отношението на представителите на либералния мейнстрийм към нея. Не може да не сте забелязали, че либералите – имам предвид не само политиците, но и всевъзможни коментатори, политолози, режисьори, аниматори – не могат да понасят „Има такъв народ“. То не са изобличителни статии, не са гневни статуси във фейсбук, не са прочувствени тиради по телевизиите. Целта на тези изблици е да бъде представена „Има такъв народ“ като някакво чудовище, което си е поставило за цел да унищожи нашия прекрасен нов свят. И това не е случайна омраза. Логична е, заяви още той.

Либералите усещат, че ИТН е точно обратното на всичко, което проповядват, и, съответно, е заплаха за тяхното господство. Да, ние не можем да кажем в каква точно посока как ще се развие тази партия. Обаче едно е сигурно. Ако „Има такъв народ“ иска да има сериозно политическо бъдеще, тя трябва да избере страната на нормалността, да защитава националното и обикновените хора, а не елитите. Ако тръгне по пътя на либералните измишльотини, животът на ИТН ще бъде много по-кратък от очакваното", каза още Петър Волгин.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тотнъм излъга Уулвс при завръщането на Нуно Санто на “Молиню”

Тотнъм записа втора победа от старта на сезона и тя отново бе с 1:0. Този път лондончани спечелиха при гостуването си на Уулвърхамптън при завръщането на Нуно Еспирито Санто на стадион “Молиню”. Единственото попадение в мача бе дело на Деле Али от дузпа в деветата минута. Хари Кейн за първи […]