Вписват новото ръководство на „Автомагистрали“ в четвъртък

NetNews

Агенцията по вписванията е извършила проверка на документите по партидата на „Автомагистрали“ ЕАД и е констатирала пълното им съответствие с действащото законодателство. Министерството на регионалното развитие и благоустройството очаква вписване на ръководството в четвъртък, съобщиха от пресцентъра на МРРБ.

Новото ръководство на дружеството заяви, че очаква незабавно след вписването си възстанови графика на плащанията на служители и подизпълнители, нарушен поради забавилата се смяна и разногласия с отстранения борд.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Ямболен“ свива печалбата в пъти, пише изданието Банкеръ

Поради непредсказуемата динамика на Ковид-19 обхватът и ефектите върху бизнеса на "Ямболен" АД е сложно и практически невъзможно да бъдат оценени с точност на този етап, отбелязват от фирмата от Ямбол. Възможните ефекти/последици от извънредната ситуация върху дейността на дружеството са оценени като: свиване на сегмента и забавяне на плащанията от клиенти, чиито бизнеси са съществено засегнати от извънредната ситуация и въведените предпазни мерки. Това пише в своя публикация изданието banker.bg.