Временно затопляне

NetNews

Временно затопляне предстои днес, съобщи БНТ. Максималните температури ще бъдат между 24 и 29 градуса, в София – около 25°. Ще духа слаб югоизточен вятър. Ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността.

И на морския бряг ще преобладава слънчево време. Вятърът ще е слаб до умерен от югоизток. Максималните температури ще бъдат между 22 и 25 градуса. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

Предимно слънчево ще бъде и в планините. Ще духа до умерен северозападен вятър. Температурите слабо ще се повишат и максималните в курортите ще са от 12° на Алеко, 16-17° в Боровец и Пампорово до 23° В Банско.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Слатински: Бях отвикнал от просташкия тон на Борисов

"Слушам просташкия тон на Борисов. Малко бях отвикнал от него. За антиваксърството е нагъл. Именно неговото правителство заложи в политиката си скептицизма към имунизацията". Това написа във Фейсбук експертът по национална сигурност. "Безумно ниският процент имунизирани у нас е наследство основно от безумно некомпетентното управление на ковид-кризата именно от правителството […]