Все още издирват убиеца на мъжа в София

NetNews

Мъж бе убит снощи в района на Околовръстното шосе в София при кръстовището със Симеоновско шосе.

Работи се по всички възможни версии, съобщиха снощи от полицията. Най-вероятната е поръчково убийство, защото убиецът е бил в изчаквателна позиция под моста и е бил маскиран. Изстрелял е два куршума, след което е избягал. Той все още не е заловен.

"Сигналът е подаден от водача на автомобила, спрял на светофара зад джипа". Това заяви директорът на СДВР Георги Хаджиев на брифинг. Той потвърди, че простреляният е на 46 години. Николай Дракополов е прострелян в главата.

Градският прокурор Илиана Кирилова съобщи, че в колата е пътувало дете, на предната седалка, на 11 години. Детето не е пострадало. Прибрано е от семейството, уточни Кирилова. На място е пристигнал съдебен лекар.

"Открити са две гилзи на първо време. Детето е на приятелката му, с която живее на семейни начала", каза още Илиана Кирилова.

Има свидетели, в момента дават показания, предстоят разпити.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Явор Божанков: Цялата отговорност сега пада върху Слави Трифонов

„Цялата отговорност сега пада върху Слави Трифонов“, заяви Явор Божанков от гражданската квота на БСП в студиото на „Тази сутрин“ по бТВ. По думите му ако се пропилее настоящия шанс за съставяне на правителство, това означава, че Бойко Борисов ще се върне „на бял кон“ след по-малко от една година. […]