Вторият кросоувър на Maserati дебютира през ноември

NetNews

След като от Maserati вече два пъти показват снимки на новото си SUV, макар и покрито с тежък камуфлаж, ето че най-накрая дойде момента да разберем и кога тези камуфлажни окраски ще паднат. Италианската компания съобщи, че през ноември ще представят новият кросоувър в гамата си, който както вече знаем, носи името Grecale.

Както повелява традицията, този модел също е кръстен на един от най-известните ветрове в света, подобно на други автомобили от портфолиото на Maserati. Моделът ще бъде позициониран под Levante и ще съчетава подобни форми в по-малка обвивка.

Очаква се под капака му да намерим 2.9-литров шестак с около 500 конски сили, както и по-малък 2.0-литров бензинов мотор с мощност около 280 конски сили, подобно на тези при Alfa Romeo Stelvio.Grecale също така ще се предлага и с електрическо задвижване, което не е изключено да дебютира на по-късен етап.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Жени опитаха да се качат на самолет, скрили огромно количество дрога на интимни места

Две пътнички, скрили наркотици на най-интимните си места, бяха задържани от летищната полиция при опит за качване на самолета, пише pochivka.blitz.bg. Двете колумбийки се опитали да се качат на полет от международното летище Картахена в Колумбия до остров Сан Андрес, но бяха хванати от полицията заради неестествените им походки и […]