В България една компания за доставка на храни погълна друга

NetNews

Един от най-печелившите бизнеси през последната година и половина е този на доставка на храна. Несъмнено много от големите вериги ресторанти успяха да оцелеят благодарение на мрежата си на за доставка до дома, а други не останаха в историята, благодарение на подадената спасителна ръка на компании, които се занимават само с доставка на храна. Розовите големи чанти на Foodpanda бяха неизбежна част от пейзажа на София и големите български градове през изминалата година. Последва появата на жълтите Glovo, които чрез агресивна кампания успяха да се наложат на пазара през последните месеци. Те разшириха дотолкова дейността си, че от днес погълнаха Foodpanda и „розовите части“ вече прекратяват дейност в цялата страна, с изключение на София.

Потребителите, които ползват приложението на Foodpanda вече автоматично ще бъдат пренасочвани към това на Glovo, където ще трябва да направят нова регистрация. Всички ресторанти, които се предлагат във Foodpanda са достъпни в Glovo. Последното включва над 2000 ресторанта.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъж размаха пистолет пред магазин заради липса на маски

Мъж отнесе 100 лева глоба заради проява на хулиганство в Стамболийски. Екшънът се разиграл пред хранителен магазин на улица „Въча”. 52-годишен посетил търговския обект. Там били двама съграждани на мъжа, с които имал стари конфликти. Между тримата отново възникнал скандал, като 52-годишният започнал да обижда и заплашва опонентите си. Двамата […]