В Португалия: Мачът е свирен! Роналдо се обвързва с …

NetNews

Мачът е свирен! Това обявиха медиите в Португалия. Според тях букмейкърите са дали ясен знак къде ще продължи кариерата си Кристиано Роналдо. Почти сигурно той отново ще се обвърже със свой бивш отбор – Спортинг Лисабон, откъдето започна кариерата му.

Букмейкърите вече не приемат залози, че той отново ще бъде „лъв“, обявиха „Корейо ди Маня“. Официално днес или утре Роналдо трябва да има среща с Ерик тен Хаг. Ветеранът обаче нямал никакво намерие да бъде в ръцете на друг и вече се е разбрал с родния си тим, пише „Телеграф“.

За този развой се готови от няколко дни, след като майката на звездата – Долорес, наскоро си пусна видео как е облякла цялото семейство с екипи на Спортинг и куфее при победа. Нейната фланелка бе с номер 7 – Роналдо.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ИТН съгласни с голяма част от мерките

„Има такъв народ“ (ИТН) е съгласен с голяма част от антикризисните мерки. Смятаме, че може би ще работят, въпросът е обаче, че трябваше да имаме достатъчно изчисления за ефекта от тях. Така председателят на бюджетната комисия и депутат от ИТН Любомир Каримански коментира пред журналисти в парламента представения днес пакет […]