Гаджев, ГЕРБ: Приехме едно нищо за Украйна

NetNews

Приехме смислено решение за Украйна само на хартия, а всъщност едно нищо. Това каза в ефира на „Твоят ден” депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев.

„За съжаление, двете решения, които предвиждаха нещо конкретно- на ГЕРБ и „Демократична България”, бяха отхвърлени с гласовете на „Продължаваме Промяната”. Но по-добре някакво решение, отколкото никакво”, обясни той.

Депутатът коментира и настояванията на ЕС за налагането на пълно ембарго върху руски петрол.

„От дава месеца насам се водят разговори в ЕС как да намалим зависимостта си от Русия. Доколко ембаргото ще бъде ефективно и как ще се отрази на икономиката, е въпрос на анализ на правителствата. Доколкото разбирам дори и да има забрана, тя ще бъде след шест месеца. Министерски съвет трябва да изготви анализ по темата и да го предостави на НС”, каза още той.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Лейди Гага гордо навири голо дупе (СНИМКА)

Температурите вече започват да се вдигат, с което дрехите светкавично пък започнаха да падат. Именно този принцип последва и поп звездата Лейди Гага, която от известно време насам пренесе таланта си и на големия екран. Тя слиса всички свои фенове като пусна много палави и горещи снимки в профила си […]