Гала строи алпийска вила

NetNews

Преди няколко месеца Гала демонстрира в наше издание за „звездни съдби“ луксозния си апартамент в затворен комплекс, в който живее с втория си съпруг и няколко котки от елитна порода. Наскоро обаче палатът станал тесен за техните души и тела и двамата решили да заживеят в хасиенда сред природата. За целта Гала вече купила парцел край София, научи „България Днес“.

Водещата на „На кафе“ държала новият ѝ дом да е в стил алпийска вила, изцяло от дърво, но да не прилича на бунгало нито отвън, нито вътре. Гала имала претенции вилата да е просторна и да съчетава „селската идилия“ с най-модерните придобивки за бита на съвременния човек.

Според колеги на блондинката тя е поверила дизайна на „дачата“, която щяла да бъде завършена до година, на своята приятелка Кремена Халваджиян.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Успешно е опериран пострадалият при въоръжения грабеж в София

Вече е приключила операцията на мъжа, пострадал вчера при грабеж на „Ломско шосе“ в София. Тя е продължила повече от 1 час и е успешна. Това съобщават от болница „Св. Анна“, където мъжът е настанен. Напълно възстановена е формата на счупената ябълчна кост на пациента. „Той е в стабилно състояние […]