ГДБОП откри огромно количество хероин в Сливен

NetNews

Между 600 и 700 килограма хероин са били заловени при специална операция на ГДБОП, предадоха от програма „Хоризонт“ на Българското национално радио, позовавайки се на свои източници.

Наркотикът е намерен е в склад в Сливен. Операцията и претърсването продължават и в момента. Акцията е съвместна с международни партньори на страната ни.

"Нов голям успех на Специализирана прокуратура и ГДБОП в борбата с трафика на наркотици. Задържано е огромно количество. Благодарности на всички колеги и на международните ни партньори", потвърди новината главният прокурор Иван Гешев в социалната мрежа Twitter, прилагайки и две изображения на знамената на България и САЩ.

Нов голям успех на Специализирана прокуратура и ГДБОП в борбата с трафика на наркотици. Задържано е огромно количество. Благодарности на всички колеги и на международните ни партньори. ?? ??

— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) June 4, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Васил Божков: Утре ще има новина

Хазартният магнат Васил Божков, който е един от тримата българи (заедно с Делян Пеевски и Илко Желязков), на които Cлужбaтa зa кoнтрoл нa чуждecтрaннитe aктиви (ОFАС) нa Миниcтeрcтвoтo нa финaнcитe нa CAЩ нaлoжи caнкции зa тяхнaтa знaчитeлнa рoля в кoрупциятa в Бългaрия, коментира, че "нищо няма да спре" него и […]