Георги Георгиев: Гешев е по-вреден дори и от Борисов

NetNews

Георги Георгиев, лидер на гражданското сдружение БОЕЦ, набрало популярност с протестите си срещу статуквото в България, е убеден, че единственият начин за отстраняването на главния прокурор Иван Гешев е гражданският натиск под една или друга форма. Георгиев е убеден, че Гешев е по-вреден "дори от Борисов", защото е "пазител" на "мутренския модел на управление".

"Считам, че Гешев е по-вреден и от Борисов дори. Ако Бойко Борисов и Пеевски са олицетворение на мафията и носители на мутренския модел на управление, то Гешев е пазителят на този модел. Без Гешев и подобни марионетки диктатурата на мафията е невъзможна. За да разградим този модел, трябва да отстраним Гешев и останалите пазители и слуги на мафията. Това е най-важната битка сега за БОЕЦ и гражданите", зове активистът.

"Докато партиите на статуквото – ГЕРБ, ДПС, БСП и тн. имат мнозинство в парламента, то единственият начин за отстраняването на Гешев остава гражданският натиск под различни форми. Отстраняването на Гешев вероятно ще бъде едновременно със смяната на ВСС. Стъпка по стъпка. От БОЕЦ пуснахме и подписка за оставката на този наглец и целта е до изборите да съберем 100 000 подписа", заяви още Георгиев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какви на цвят автомобили предпочитат жените

В проучването взимат участие над 7 500 респонденти.Независимо от пола, купувачите на нови автомобили са по-склонни да избират бели, черни и сребърни цветове на каросерията. 26,6% от мъжете и 24,3% от жените са гласували за бяло. За черни коли – 21% от мъжете и 16,6% от жените. Среброто по-често се […]