Георги Свиленски: БСП не е партия на статуквото

NetNews

БСП размени остри реплики с представители на новите партии в спор за авторството на някои от предложенията в новия парламент.

"БСП е системна партия, но не партия на статуквото. Не сме водили разговори с "Има такъв народ", нито официални, нито неофициални", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на БСП.

Според него няма остри противоречия между програмите на БСП и "Има такъв народ", но преди всичко има неща, които трябва да се свършат, преди да се стига до предсрочни избори Свиленов смята, че българското общество няма нужда от заяждания и спорове за авторство на законопроекти.

Той заяви, че ако БСП получи трети мандат, ще се свика съвет и ще се обсъдят възможностите, но е логично за министър-председател да бъде издигнат председателят на партията Корнелия Нинова. "Факт е, че в последните си дни правителството сменя и назначава, взема решения за концесии, оправдава мораториум върху някои от решенията му", убеден е социалистът. Той подчерта, че всички назначения ще бъдат преразгледани и тези, които не отговарят на закона, ще бъдат променени.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Клоп разочарован: Не видях, че заслужаваме да играем в Шампионската лига

Mениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не скри разочарованието си от равенството 1:1 с Нюкасъл от Висшата лига. Според него отборът му днес с нищо не е показал, че заслужава класиране за Шампионската лига. "Мърсисайдци" изпуснаха четири точки само в последните си два двубоя заради факта, че не затваряха мачовете си, […]