ГЕРБ и ДПС „купуват гласове“ с брашно, ориз и сол

NetNews

Брашно, захар, олио, сол, ориз, пастет, хляб… Прилича на пакет за социално слаби хора. В действителност обаче е част от предизборната кампания, а снимки на подаянията тръгнаха из социалните мрежи.

Предизборни хранителни пакети на ДПС и ГЕРБ са цъфнали на вратите на мнозина, а заради новият начин за купуване на гласове сигнализираха и от “Демократична България”. Прокуратурата дори се е самосезирала и е започнала проверки, а според разказ на свидетел, получил заветния социален пакет, той му бил доставен и от дете.

Пакетите с храна предизвикаха обратна на очакваната реакция. Потребители са възмутени от цинизма, с който се купуват гласове.

“До онези, на които са раздадени: Замислете се кой ви докара до там, че ви дарява със сол и олио?! Вашият живот през следващите 4 години пакет сол и олио ли струва? А кой ще ви даде пакет сол и олио следващата зима, когато няма да има избори?“, коментират възмутени граждани в социалните мрежи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кажете им, че вече сме тук

„Защо не ходите по телевизиите заедно с другите?“, „Къде са плакатите с лозунги и обещания?“, „Какво ще обещаете?“, „Защо не правите класическа кампания?“… „Кампанията“ започна отдавна. И, парадоксално, не я започнахме ние. Кого и в какво да убеждаваме? Тези, които загубиха бизнесите си, тези, които не могат да намерят работа, […]