ГЕРБ регистрират пълните си листи, Борисов води в София и Пловдив

NetNews

ГЕРБ регистрират пълните си листи в районните избирателни комисии в цялата страна. Очаква се да няма драстични разлики в листите за предсрочния вот от тези за редовните избори през април, съобщи БНР.

По непотвърдена информация лидерът на партията Бойко Борисов ще е водач в 25 софийски избирателен район и в Пловдив град.

Заместниците му в партията Томислав Дончев и Даниел Митов се очаква да са водачи съответно в Габрово и в 24 софийски избирателен район. Начело на Пловдив област се очаква да бъде бившият областен управител и депутат в последния парламент Дани Каназирева.

Най-вероятно водач в листата на Хасково ще е Делян Добрев.

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира днес листата си в РИК в Добрич. Сред кандидатите за депутати в 46-то Народно събрание са четири нови лица, част от които представители на Младежката организация на партията, предаде кореспондентът на БНР. Водач в листата за 8 МИР отново е областният координатор на ГЕРБ Деница Сачева, втори е бившият заместник областен управител на Добрич Красимир Николов.

Целта за предстоящите парламентарни избори на 11 юни на Коалицията ГЕРБ-СДС е отново заемането на първото място. В предизборната си кампания кандидатите няма да компрометират своите опоненти, а ще разчитат на нови идеи, които да отговорят на желанията на младите хора, заяви Деница Сачева.

Завръщането на младите хора в България и страната ни да е по-добро място за правене на бизнес са сред основните приоритети на коалицията, допълни тя.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шеф в “Национална полиция“ е с обвинение за участие в организирана престъпна група, ръководена от Божков

Повдигнато е обвинение срещу Ангел Папалезов, директор на сектор “Културно-исторически ценности“ в Главна дирекция “Национална полиция“, съобщи ръководителят на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова. Обвинението е за участие в организирана престъпна група за трафик на културни ценности и пране на пари. Папалезов е с мярка за неотклонение "подписка". "Действително едно процесуално […]