Гергана от „Ергенът“ сподели нещо лично за Виктор Стоянов

NetNews

Гергана Стаменова, която бе сред най-палавите участнички в шоуто „Ергенът“, направи доста лично признание.

По време на видео, в което тя коментира един от епизодите на шоуто заедно с влогъра Мъци, красавицата сподели, че харесва Виктор много преди да се запише за кастинга за предаването. Оказа се, че Стаменова и фитнес инструктура са се срещнали още преди 2 години, но поводът е бил професионален ангажимент. Двамата били част от заснемането на реклама, участвали като модели. По онова време Гери е била блондинка, вероятно заради което Виктор не можал да я разпознае, когато започнали снимките за „Ергенът“.

Стаменова признава, че още преди две години, когато се срещнали покрай ангажимента за фотосесията, е харесала Стоянов като модел, но не е предприемала никаква крачка към него. По онова време той беше все още обвързан с дългогодишната си половинка, Гери също е била във връзка, предава woman.bg.

Стаменова споделя още, че не го е следвала и в социалните мрежи в този период, но определено го е запомнила, макар и срещата им да е била съвсем закратко, а Виктор дори не я и запомнил. Но ето че съдбата си знае работата и двамата се срещнаха за по-дълго в „Ергенът“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Вулджев: Очаквам поне едно увеличение на лихвите до края на годината

„Ние сме много зависими от политиката на ЕЦБ. Очаквам до края на годината да има поне едно увеличение на лихвите. Това бързо ще окаже влияние върху лихвите на търговските банки. Вече някои от тях в страните членки увеличават лихвите. Очаква се между 15 и 20% инфлация за тази година“. Това […]