Гери Дончева избухна: Не съм напълняла, а отслабнала! (ВИДЕО)

NetNews

Гери Дончева рядко реагира на писанията по свой адрес, тиражирани в публичното пространство, но явно този път наистина се е подразнила сериозно на измислиците.

Моделката показа нагледно в каква форма се намира след празниците и угощението от коледните трапези и за изненада на мнозина – най-вече на онези, които написаха, че е качила килца – истината е доста изкушаваща.

„Вместо да съм напълняла, както някой си твърди, аз отслабнах с 4 килограма! Да! След Коледното пируване си наложих волята за диета и спорт. Плочките на корема ми продължават да се оформят, продължавам с коремните преси и разходките“, заяви Дончева и потвърди казаното, като повдигна блузката.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 5 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Петков на среща с "Възраждане" за мерките и сертификата

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg Премиерът Кирил Петков разговаря с представители на партия „Възраждане“. Срещата е станала възможна след отрицателен PCR тест на Петков. До днес той беше в изолация заради положителен резултат за коронавирус на председателя на Народното събрание Никола Минчев, даден след провелия се в понеделник Консултативен съвет за […]