Германци направиха странно изглеждащ електрически кемпер

NetNews

Германската компания EletricBrands представи своя модулен електрически бус Xbus през изминалата година, а сега марката показа и един от вариантите му като кемпер. Клиентите могат да избират между различни варианти, като един от тях е с дължина от 3.95 метра, ширина от 1.69 метра и височина от почти 2 метра.

Въпреки сравнително компактните размери, Xbus може да е удобно място за двама човека с екстри като легло, кухня с мивка, хладилник и котлон, телевизор и резервоар за вода. Кемперът пристига и със соларни панели, осигуряващи до 800 вата на час.

Xbus се предлага с 10кВч батерия достатъчна за пробег от 200 километра, а опционално може да се добави и 30кВч батерия за до 800 километра пробег. Има възможност и за офроуд версия, която пристига с два електромотора и задвижване на четирите колела с над 1000 нютон метра въртящ момент.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Фурнаджиев разкри кога ще имаме нов национален селекционер

Новият президент на Българската федерация по биатлон – Атанас Фурнаджиев, заяви, че българският национален отбор по футбол ще има нов селекционер в рамките на следващите 10 дни. „Треньорът ще бъде решен в близките десетина дни. Има няколко кандидатури“, сподели той, цитиран от „Топспорт“. От думите му стана ясно още, че […]