Гласят нидерландски бек за ЦСКА

NetNews

Нидерландският бранител Абдала Аберкан е сред вариантите за трансфер в ЦСКА, пишат медиите в родината на футболиста.

22-годишният Аберкан е роден в Гауда (Нидерландия), но е с марокански корени. Днес изтича договорът му с Екселсиор (Ротердам) и от утре става свободен агент.

Абдала Аберкан играе предимно като десен бек, но може да бъде ползван на всички позиции в отбраната. През миналия сезон той е участвал в 31 мача на Екселсиор в нидерландската втора дивизия, като се е отличил с една асистенция.

Аберкан е минал през школата на Аякс и дебютира в професионалния футбол с дублиращия отбор на гранда от Амстердам. Играл е още и за Спарта (Ротердам). Има мачове за националните отбори на Нидерландия до 15 и до 16 г.

Интересното е, че дори туркоезичен профил в „Туитър“ директно отправя запитване към ЦСКА кога клубът ще представи Абдала Аберкан.

Вчера се появи информация, че „армейците“ са пред трансфер на чилиеца Аарон Астудийо от Универсидад (Католика), който също играе на позиция десен бек.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

6 начина, по които тайно ни мамят в хотелите

Разбира се, почтените хотелски вериги и като цяло всички заведения, които разчитат на завръщащи се клиенти, не си позволяват подобен тип измами. Но някои заведения с различен, по-моментен поглед върху принципите на печалба, отдавна са разработили схеми, с които да измъкнат колко се може повече пари от клиентите си. Разбрахме […]