Големи проблеми пред националния ни тим преди контролите със Словакия, Русия и Франция

NetNews

Сериозни проблеми налегнаха селекционера на България Ясен Петров преди трите контроли с участниците на Европейското първенство – Словакия (1 юни, Рийд, Австрия), Русия (5 юни, Москва) и Франция (8 юни, Париж). Ден преди пътуването за Австрия, където трикольорите ще изиграят първата си проверка със словаците, стана ясно, че няколко човека отпадат от мини турнето на “лъвовете”.

Както е известно, първоначално Петров обяви списък от 31 футболисти, но петима от него със сигурност са аут и за трите мача. Това са Антон Недялков, Георги Йомов и Кристиян Димитров, които се присъединяват към контузения капитан Георги Костадинов. Поради травма в рамото и талантливият Димитър Костадинов също ще пропусне възможността да дебютира с националната фланелка.

Ясен Петров няма да може да разчита за мача със Словакия и на футболистите на Черно море и Арда – Илиан Илиев, Лъчезар Котев, Спас Делев, Георги Георгиев и Иван Караджов, които по-късно днес играят бараж за класиране в евротурнирите. Петимата ще пристигнат тази вечер в лагера, а утре рано тимът лети за Австрия, където вдругиден играе срещу Словакия. Играчите на "моряците" и "кърджалии" ще имат възстановителна тренировка при пристигането в Рийд, като Петров ще може да ги ползва чак за визитата в Москва.

“Дай Боже всички да са здрави и да нямат контузии на баража. Ще играем с тези футболисти, които са здрави и могат”, сподели Петров пред Sportal.bg.

Няма да бъдат викани други футболисти, тъй като няма време кога да им бъде издадена виза за Русия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Крум Савов и съпругата му в общ ТВ проект

"Не беше моя идеята да водим заедно с Мая, беше на Евгени Маестрото, но мисля, че се получи добре," разказва Крум Савов, който води предаване в петък вечер с красивата си съпруга Мая. "Ако цяла седмица не е имало какво да си кажем, петък вечер в ефир е времето, в […]