Голямата трансферна цел на ЦСКА ще съди бившия си клуб

NetNews

Трансферната цел на ЦСКА – Джорди Кайседо трябва да прекрати своите договорни взаимоотношения с Витория, за да може да подпише с българския клуб. Именно заради това еквадорският футболист възнамерява да сезира ФИФА, съобщава „Bahianoticias“.

Според информацията Кайседо вече е пристигнал в София. Изданието твърди, че 23-годишният футболист има устно споразумение с ЦСКА и е готов да се присъедини към състава на Бруно Акрапович във всеки един момент, стига да може да официализира раздялата си с Витория.

През януари Кайседо заведе дело за прекратяването на договора си с бразилския клуб, като претенциите на нападателя са, че Витория му дължи заплати, но до момента този негов ход не е успешен.

Шефовете на Витория се опитват да подпишат споразумение с еквадорския футболист. Тяхното предложение е клубът да запази процент от правата на Кайседо, за да получи някаква финансова компенсация от следващи негови трансфери.

Витория привлече Кайседо през 2019 година. До момента той има 44 мача за отбора, в които е вкарал 9 гола.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Овчаров: Македонска православна църква има същото порочно зачатие като македонския език

Така наречената Македонска православна църква има същото порочно зачатие като македонския език. Това се посочва в позиция на проф. Николай Овчаров, който твърди, че Охридската архиепископия е Българска архиепископия. Известният историк и археолог е провокиран от изявление на македонския президент Стево Пендаровски пред "Независен вестник", който казва: "Ние знаем кои […]