Голяма компания сменя опаковките за пръв път от 5 години

NetNews

След като Coca Cola съобщи, че пуска на пазара нова опаковка на напитката с тайнствена рецепта, една от най-големите вериги за бързо хранене в света – McDonald’s, реши също да промени опаковката на част от продуктите си. Това се случва за пръв път от 5 години насам.

При новата визия на опаковките дизайнерите са решили да се откажат от големите надписи, като ги замени с графични изображения. В крайна сметка се е получила разпознаваема и изразителна визуална система, в която ясно се разчита логото на компанията.

Така например, на опаковката на бургера с риба са се появили сини морски вълни, а на опаковката на картофките са се появили допълнителни жълти вълни.

„Сътрудничехме си с McDonald’s в продължение на години по отношение на модернизацията на опаковката на основните им продукти. Новата визия отразява радостта и лекотата на бранда, благодарение на ярките графични изображения“, съобщават от агенцията Pearlfisher, на която е възложено да изработи новата визия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Четири е повече от две – как работи системата 4MOTION на VW

Актуалните екстремни метеорологични условия предоставят добър повод и идеална възможност да се запознаете по-задълбочено с тези предимства и да хвърлите кратък поглед назад в историята на двойното предаване на VW. Фантастични снежни пейзажи в цяла Европа и температури доста под нулата. Истинска зимна приказка, но на пътя тези условия изправят […]