Голям скандал около личността на Михаел Шумахер

NetNews

Страшен скандал се разрази дни след навършването на седмата годишнина от тежкия инцидент с легендарния пилот от Формула 1 Михаел Шумахер (29.12.2013). Тон за това вдигна бившият му агент Вили Вебер.

Той атакува директно съпругата на легендата – Корина, за това, че го крие от света и не дава никаква информация за здравословното му състояние. Вебер дори предположи, че тя крие нещо и не иска хората да разберат истината.

„Мисля си често за Михаел. Минаха толкова много години и не спирам да го правя. Много го обичам и уважавам семейството му, но вече искам да знам какво му е. Искам да му стисна ръката, да погаля лицето му. За съжаление Корина не иска това. Тя допуска само определени хора. Сигурно се страхува, че веднага ще разбера, ако нещо не е наред и ще кажа на всички каква е истината“, изригна Вебер пред германското издание „Bild“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

3-те най-успешни и щастливи зодии през 2021 г.

Астролозите вече са готови с хороскопа кои ще с най-щастливите и успешни зодии през 2021 година. Според експертите техните представители ще се радват на помощта на Фортуна във всеки един аспект и спокойно може да се каже, че това е тяхната година. Всичко ще им се случва с голяма лекота. […]