Гонзо: Бербатов и екипът му организираха фарс

NetNews

Гонзо: Бербатов и екипът му организираха фарс

Снимка: БГНЕС

„Този фарс, който Димитър Бербатов и неговият екип организираха вчера в НДК, освен незаконен, е и крайно опасен. Той поставя на карта целия български футбол. Това, което се случи, е абсолютно недопустимо в правова и цивилизована държава, част от Европейския съюз“, обяви техническият директор на БФС Георги Иванов в официално позиция по повод събитията от НДК вчера.

Още по темата

18 мар 2022 17:26

35

„Има ред и правила, по които трябва да се случват нещата. Няма да отстъпим в убеждението си, че всичко трябва да става по законов ред, за да защитим правата и интересите на клубовете, които са членове на Българския футболен съюз.

И накрая трябва да е ясно едно – ние сме твърдо решени да не допуснем този пошъл театър да доведе до фатален край за българския футбол!“, гласи още мнението на Гонзо.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Не може или не иска Кремъл да плаща международните си задължения в долари?

Не може или не иска Кремъл да плаща международните си задължения в долари? Непредвидимостта на ситуацията в Русия е предизвикателство и за най-реномираните финансови експерти, пише „Дойче Веле“. Спомените от 1998 година, когато Русия обяви държавен банкрут, се връщат. Може ли този сценарий да се повтори? Дори доказани финансови експерти […]