Гонзо стана шеф в БФС

NetNews
Гонзо стана шеф в БФС

Снимка: БГНЕС

Георги Иванов-Гонзо е новият технически директор на БФС.

Бившият спортен директор на Локомотив Пловдив ще отговаря за всички национални отбори на България, както и за първенствата и турнирите у нас. Той ще следи и развитието на женския футбол.

Функцията на техническия директор е с фундаментална тежест в модернизираната административна структура на Българския футболен съюз, разработена според препоръките на УЕФА и проекта „Футболни федерации на бъдещето“, в който БФС е сред първите активни участници. Назначението на Георги Иванов на тази позиция е в тон със заявената от президента Борислав Михайлов политика на освежаване на кадрите в ключови за развитието на футбола звена.

Визията, краткосрочните и дългосрочни приоритети на Георги Иванов в новата му роля, както и начините за постигане на целите на технически директор ще бъдат представени в медийните канали на БФС в идните дни.

Още за новия шеф в БФС четете в Gol.bg

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новият областен управител на Ямбол – предложен от „който трябва”

„От който трябва” – бе на два пъти отговорът на Васил Александров на директен въпрос на NetNews - кой е предложил кандидатурата му за областен управител на Ямбол. При трето задаване на въпроса от къде идва поканата към него, репликата бе „от хора, които са преценили, че ще свърша работата и са ми гласували доверие. Конкретно имена, няма как да кажа”.
Васил Александров - новият областе управител на Ямбол и досегашният Георги Чалъков