Гонзо чел конско на играчите на Локо Пловдив след победата над Беласица

NetNews

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов е вдигнал сериозен скандал на отбора след победата с 2:1 над Беласица за купата на България в понеделник, пише „Мач Телеграф“. Още при прибирането на тима от терена, Гонзо се е провикнал от трибуните всички да го чакат в съблекалнята. Пред играчите и в присъствието на треньорския щаб той е изразил доста гласовито разочарованието си от представянето срещу аматьорския тим.

Петричани с компактна игра в защита и опасни контраатаки създадоха доста големи трудности на „черно-белите“ и четвърт час преди края на мача имаха аванс в резултата.

Георги Иванов е имал претенции към отношението към срещата, към агресията в средата на терена, както и към точността на пасовете. Той е заплашвал с изгонване, ако тимът не започне да подхожда сериозно към по-слабите си съперници.

Нервите на спортния директор не са издържали, тъй като представянето срещу Беласица беше предшествано от домакинската издънка срещу Етър (1:1).

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски пропусна мача с петричани в понеделник, тъй като във вторник рано сутринта е пътувал за Турция по бизнесдела. Очаква се той да се прибере в дните преди дербито с ЦСКА в събота и също да поговори с играчите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето кои са полуфиналистите за „Световна кола на годината“

След като Toyota Yaris грабна титлата за „Кола на годината в Европа“ е време да видим кой от новите автомобили ще се сдобие със световната титла за тази година. Състезанието е разделено на няколко части, като днес ви представяме полуфиналистите, края на месеца ще видим топ три, а на 20 […]