Горецка върви по стъпките на Дейвид Алаба

NetNews

Договорът на Леон Горецка с Байерн Мюнхен изтича през следващото лято, като за момента той не е съгласен с офертите, които получава от баварците. Според испанският „AS“, Реал Мадрид следи ситуацията около полузащитника, за да повтори случая Алаба и да го привлече като свободен агент.

Към Горецка има интерес от други големи отбори, сред които Манчестър Юнайтед. Президентът на Байерн Херберт Хайнер е оптимист за преподписването на халфа.

От ръководството на баварците не желаят да се случи същото като с Давид Алаба и работят здраво, за да не изпуснат големите си звезди, тъй като се заговори, че освен Горецка, Левандовски и Кимих също може да си тръгнат като свободни агенти. Около тях от Байерн са по-спокойни, тъй като договорите им са до 2023.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проектират двата патрулни кораба за ВМС до края на годината

Проектирането на двата многофункционални модулни патрулни кораба за българските военноморски сили ще приключи до края на тази година, обяви флотилен адмирал Георги Пенев пред БНР. По договор корабите трябва да бъдат завършени през 2025 и 2026 година. Флотилен адмирал Пенев говори в Русе, където започнаха тържествата около годишнината от създаването […]