Готвят сериозна промяна в Левски

NetNews

С право на глас ще станат членските карти на Левски при подновяването им. Както е известно, на „Герена“ имат намерение да бъде създадено дружество, където Наско Сираков да прехвърли мажоритарния пакет от акциите. Самият той изрази готовност за това по време на Общото събрание. Идеята беше подкрепена и от Станимир Стоилов при завръщането му в отбора.

На този етап още не са предприети действия, за да се осъществи идеята. „Сините“ обаче имат готовност да вкарат в ход членските карти, когато дружеството влезе в сила. Притежателите им ще получат различно право на глас и това ще зависи от парите, които са отделили, за да бъдат членове на любимия си клуб.

Най-масовите са бронзовите, за които се плаща по 19,14 лв. Притежателите им ще имат правото да дадат вот за вида на екипите. Следващата по сила ще бъде думата на тези със сребърните карти (72 лв), които ще имат думата и по други въпроси, свързани с клуба.

След това идват тези от по 200 лв. или т.нар. златни карти. Техните собственици ще имат думата по въпроси като кой да бъде президент на клуба, както и по избора на състав на Управителен или Надзорен съвет.

Целта е в бъдеще повече хора да се сдобият от по-скъпите карти. По този начин те ще имат право да участват в най-важните дела, касаещи развитието на Левски.

Както е известно, „сините“ имат и притежатели на платинени или диамантени карти, които са в лимитиран брой. Първите са на стойност от 1914 лв, а вторите струват по 10 000 лв.

Членството в Левски ще се подновява всяка година оттук-нататък. В момента обаче този процес е в застой.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Искат над 1 млн. EUR за този уникален имот

Една от емблематичните сгради на Стария Бургас – Родевата къща – е обявена за продан. През миналата година се заговори, че собственикът ѝ е решил да я надстрои и да я ремонтира основно, но явно е променил плановете си. Не е изключено да се е отказал поради опасенията, че всяка […]