Граждани във ФБ: Ямбол малко по малко почва да прилича на „Джурасик парк”

NetNews

Продължават проблемите на община Ямбол с косенето на зелените площи. Социалните мрежи изобилстват от снимки и коментари на занемарени и неокосени места из целия град, а недоволството расте.

„Какво става с парк Боровец? Тревата е 1,50м., Борчетата, които засяхме не се виждат от тревата и очевидно е че не се поливат”.

„Тревата в парка вече е колкото кучето ми”.

„К-с Възраждане – всичко започна добре сутринта на 15.05. И приключи същия ден на обяд. Днес 18. 05.работниците пак са в комплекса. Но на други обекти. Та питането ми е: кога ще се научим да си вършим работата докрай и съвестно?”.

Такива и още много подобни коментари могат да бъдат намерени в страниците и групите, свързани с Ямбол. Междувременно назря проблем и с Гробищния парк. „Красив е Ямбол с всички цветя, но не е ли време да обърнете внимание на Гробищния парк?  За какво плащаме данъци и вход, възмущават се хората.

На този фон гражданите се шегуват, че Ямбол малко по малко почва да прилича на „Джурасик парк”. Проблемът продължава вече повече от месец и недоволството се разраства. Повече от очевидно е, че общината не успява да овладее ситуацията. Преобладава мнението, че косенето е недостатъчно, зле организирано и хаотично. Едни зони се косят, а други се подминават. Дори представителните зелени площи в центъра, както и парковете са недобре поддържани. Към това се добавят оплаквания от рояци комари и бум на кърлежите.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разследване срещу Тръмп в Ню Йорк вече е криминално

Главният прокурор на щата Ню Йорк вече разследва компанията за недвижими имоти на Доналд Тръмп за престъпления, предаде Би Би Си. Говорител на щатската прокурорка Летиша Джеймс съобщи, че разследването вече не е „само гражданско“. В изявлението не се казва какво е превърнало разследването от гражданско в такова с криминален […]