Гранични полицаи щурмуваха мацки в дискотека, охраната ги изхвърли

NetNews

Петима гранични полицаи от поделението на ГПУ Малко Търново станаха за смях снощи, след като охраната на най-вървежната дискотека в Бургас ги изхвърли навън.

Причината да бъдат изведени блюстителите на реда по българо-турската граница станали няколко красиви мацки към чиято маса насочили вниманието си храбреците.

Екшънът се разигра в претъпкания Night club DOCK 5, който бе отворен на 5-ти август по случай Spice music festival и още от първата нощ се превърна в най-посещаваната дискотека за смесена музика.

В Night club DOCK 5 снощи се е вихрил Илиян с култовата „Тупалка“, която се наложило да бъде изпълнена многократно заради нестихващите бисове. Това разгорещило още повече страстите на изтупаните граничари, които по начало влезли доста почерпани, според свидетелство на един от охранителите.

Поведението им станало нетърпимо, защото атаките към момичетата на съседната маса били крайно неприемливи и те на два пъти се оплакали от невъзпитаното им преминаване на всякакви граници.

„Наложи се да изведем господата навън, което не остана незабелязано за клиентите, но ние нямахме друг изход. Така се действа по стандартния план. Отвън обаче нашите гости започнаха да се големеят и да ни плашат, че били гранични полицаи и могат да ни стъжнят живота. До ръкопашен бой не се стигна, защото тук ние сме професионалисти“, каза един от гардовете на нощния клуб.

Източник на Флагман.бг, който е бил пряк свидетел на втората част от „подвига“ на граничарите твърди, че се е наложило да бъдат повикани патрулни коли, които са били на разположение на централните РПУ-та в града. В един момент паркингът на Dock 5 заприличал на коледна елха от светещите сини лампи по колите.

Колегите на граничарите едва ги озаптили, защото вместо да се засрамят изгонените клиенти настоявали за „реванш“.

Нямаме данни дали нахалните пияници са били тествани за наличие на дрога и дали са откарани в ареста за непристойно поведение.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зелените коридори през уикенда

И тази събота и неделя – 28 и 29 август – ще бъдат отворени „Зелените коридори“ за ваксинация в София. Желаещите граждани да си поставят ваксини могат да го направят в пунктовете в "Парадайс МОЛ", "Ринг МОЛ", "Сердика МОЛ", "България МОЛ" и The Mall, които ще работят от 13:00 до […]