Григор Димитров посети Боянската църква

NetNews

Григор Димитров посети Боянската църква, след като се прибра в България. Новината за завръщането на тенис звездата у нас след ранното му отпадане от "Мастърса" в Рим се потвърди от публикация в страницата на Националния исторически музей във "Фейсбук". Oт поста обаче не се разбира дали Гришо е бил в Боянската църква заедно с любимата си Лолита Османова.

"Днес, колегите от Боянска църква, филиал на Националния исторически музей, имаха удоволствието да посрещнат и да покажат част от световното културното наследство на първата ни ракета Григор Димитров.

За колегата Мина Мегала беше изключителна чест да разкаже за непреходната история на средновековния паметник на културата, намиращ се в полите на Витоша", пише в публикацията.

Припомняме, че през 2017 г. Гришо заведе в Боянската църква и бившата си Никол Шерцингер, която тогава се похвали със снимки в социалната мрежа.

В неделя Григор Димитров ще навърши 30 години.

По-рано днес организаторите на турнира на клей в Женева обявиха, че той ще участва в надпреварата от категория АТП 250, която започва в понеделник.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

НАТО очаква мрачни перспективи с Русия и предвижда възпиране и санкции

Отношенията между Русия и Запада са на много ниско ниво и перспективите са мрачни. Това се посочва в доклада за противодействие на Русия, представен на сесията на Парламентарната асамблея – ПА на НАТО, открита в Брюксел в петък, съобщава ТАСС. "Отношенията между Русия и Запада в момента са на ново […]