Григор Димитров сбъдна една от големите си мечти (ВИДЕО)

NetNews

Най-добрият български тенисист Григор Димитров сбъдна голямата си мечта и изгледа на живо състезанието от Формула 1 в Монте Карло от терасата на местния „Yacht Club De Monaco“.

Самият хасковлия неведнъж е казвал, че би искал да е автомобилен състезател, ако не беше избрал тениса. По тази причина често обича да се подвизава в мощни коли, за да изпита адреналина и емоциите, които дават високите скорости.

След като отпадна от турнира в Женева през седмицата, Димитров се възползва от свободното си време и този път не пропусна състезанието във Ф1 в Монако, което в предишни години го заварваше в различни точки на света.

Победител днес стана Макс Ферстапен, следван от Карлос Сайнц – младши и Ландо Норис. Световният шампион Люис Хамилтън остана едва седми, а съотборникът му Валтери Ботас отпадна в 29-ата обиколка.

ВИДЕО:

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="bg" dir="ltr">Григор Димитров изгледа на живо състезанието за Гран при на Монако във Формула 1! <a href="https://t.co/lBuU0Jbo7B">pic.twitter.com/lBuU0Jbo7B</a></p>&mdash; Gong.bg (@Gong_Bg) <a href="https://twitter.com/Gong_Bg/status/1396497124590772226?ref_src=twsrc%5Etfw">May 23, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Връчват наградите "Аскеер"

За 30-и път в театър „Българска армия” фондация „А’Аскеер” ще връчи наградите за постижения в театралното изкуство, съобщи Нова тв. През 2020 година пандемията отмени награждаванията, но тази година традицията се възобновява. Артисти, представления и техните автори е бъдат отличени в 10 категории. Любопитен факт е, че един от победителите […]