Григор Здравков за 100 тира с цигари: Борисов лъже и манипулира

NetNews

Тази седмица на правителственото си заседание Бойко Борисов коментира, че по времето на служебното правителство на президента Румен Радев 100 тира с цигари контрабандно са влезли в България само за месец.

"И веднага с идването на третото ни правителство е спряна контрабандата. Смятайте колко пари са и къде са отишли“, отбеляза премиерът Борисов. „Вече си обяснявам защо толкова много искаха да има служебно правителство“, добави още министър-председателят, напомняйки и направеното за месец по отношение на самолетите.

"Пълна лъжа. Ние извадихме справка. Борисов лъже и манипулира. Има ги и отчетите на агенция "Митници". След големия бой срещу контрандата през 2017г. са спрени над 37 млн. къса цигари. Това са 3 камиона и половина за цялата година, не само за служебното правителство. Задавам си въпроса: след като през границата са минали 100 камиона, къде са ги съхранявали, как се пушат 100 камиона за 3 месеца? Освен ако не са за транзит", каза Григор Здравков от легия "Антимафия" в "ЕвроДикоф" по "Евроком".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Максималната такса за теглене от банкомат вече удря 2.50 лв.

На пръв поглед отделните банкови такси са нещо незначително, но размерът им определено е ключов дразнител за потребителите и периодично отприщваща се тема в социалните мрежи, обобщава в. "Капитал". А и ако човек тегли чертата в края на месеца, може да се окаже неприятно изненадан. Средно банкови операции с около […]