Григор Здравков: ОЛАФ и българските управляващи са направили далавера

NetNews

ОЛАФ прави ново разследване, че в България няма правосъдие и към днешна дата България не предприела нито едно действие по събиране на митни сборове. Това предупреди в ефира на предаването "ЕвроДикоФ" по телевизия "Евроком" Григор Здравков, основателят на "Българска Легия Антимафия".

Здравков потвърди, че шефът на ОЛАФ и българските управляващи са направили далавера, за да публикуват доклада за Пламен Узунов и закупените SUV автомобили за МВР.

Основателят на "Българска Легия Антимафия" заяви, че има крупни злоупотреби в Агенция "Митници", които облагодетелстват, според техни доклади, определени фирми и лица на висши публични длъжности в България и ощетяват европейския бюджет.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Русия пита Запада за медиите в Украйна

Западът реално подкрепи затварянето на опозиционни канали в Украйна. Това обяви руският дипломат Максим Буякевич, цитиран от РИА Новости. Украинското правителство спря правата на няколко телевизионни канала. Медиите са свързани с опозиционните групи в страната. Обяснява се, че решението е взето, заради пускане на подвеждаща информация. Дипломатът смятат, че с […]