Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от ЦСКА

AdminNetNews

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от клуба, пише “Тема Спорт”. След срещата между бизнесмена и вече бившия наставник на “армейците” Стойчо Младенов през миналата седмица и последвалото напускане на опитния специалист в социалните мрежи, както и в различни медии, се появиха информации, че Ганчев е готов да хвърли бялата кърпа и да сдаде управлението на клуба. Те обаче не отговарят на истината.

В момента бизнесменът е концентрирал усилията си върху намирането на старши треньор на тима. Набелязани са няколко чуждестранни специалисти, като не е изключено името на новия наставник да бъде обявено малко след края на реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Славия в четвъртък. На трибуните на “Българска армия” за срещата с “белите” може да присъства легендата на Партизан и доскорошен треньор на Чукарички Саша Илич. Както вече стана ясно, “червените” са влезли в контакт със сърбина доста преди напускането на Стойчо Младенов. Преговорите между двете страни обаче засега са в застой.

Паралелно с търсенето на нов треньор Ганчев следи изкъсо и напредването на проекта за реконструкцията на стадиона. Според различни източници в началото на месеца ръководството на ЦСКА е депозирало 30 млн. лева, които да послужат като гаранция за намеренията на клуба. Очаква се скоро от “Армията” да излязат с официална информация по темата.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

МВР да даде на разсилния да събира глобите от КАТ и да свършва тази мъка!

Във вторник се проведе обществено обсъждане на промените в Закона за движение по пътищата. Вътрешният министър Бойко Рашков представи иновативен подход за събиране на глобите към КАТ. Ако имаш неплатени глоби за висока скорост или си бил без винетка, да не можеш да минеш годишен технически преглед (ГТП). Малко известен […]