Гришо стартира с бърз успех в Акапулко

NetNews

Григор Димитров победи с 6:4, 3:0 и откаване французина Адриан Манарино в първия кръг на турнира от веригата АТР 500 в Акапулко, Мексико.

Това е трета победа на хасковлията от три срещи над този съперник, когото срещна и преди година в Акапулко, но имаше значително повече трудности при отстраняването му. Гришо триумфира с титлата в мексиканския курорт през 2014 година.

В следващия кръг негов съперник ще бъде сърбинът Миомир Кецманович, с когото българинът не е играл до момента. Световният №46 стигна до тази фаза след 6:4, 6:4 над Фелисиано Лопес.

Първият сет беше доста равностоен, но Григор Димитров стигна до пробив в седмия гейм и след това затвори частта за 47 минути.

Димитров започна отлично втория сет и поведе с 3:0 след два побива, след което французинът се отказа 18 минути след началото на частта.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето какво ще бъде затворено от събота в София и колко ще продължи

Бих искал да съобщя защо въвеждаме мерки – положението в София и столичните болници е сериозно. Това заяви пред БНТ директорът на РЗИ София д-р Данчо Пенчев по повод вероятния локдаун. "За София имаме 21 000 положителни случая, от тях само за март заразените са 9 000. Броят на положителните […]