Грозно! Американски футболисти си спретнаха масов бой (ВИДЕО)

NetNews

Смасов бой завърши мачът между Мисисипи и Тълса за Купата на въоръжените сили по американски футбол. Часове преди настъпването на 2021 година двата отбора се хванаха за гушите след победата на Мисисипи с 28:26.

Искрата запали играчът на Мисисипи Малик Хийт, който ритна в лицето Тиниал Мартин и го събори на земята. Друг футболист на Тъсла – Кендарин Рей беше нокаутиран на терена и изнесен със съмнение за мозъчно сътресение.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">A massive brawl broke out at the end of the Lockheed Martin Armed Forces Bowl between Tulsa and Mississippi State. <a href="https://t.co/zfaq912SWU">pic.twitter.com/zfaq912SWU</a></p>&mdash; ESPN (@espn) <a href="https://twitter.com/espn/status/1344749618677084165?ref_src=twsrc%5Etfw">December 31, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

"Няма какво да коментирам. Единственото, което ще кажа, е, че ние сме отбор и ще се бием, когато трябва да защитим някого от нас", заяви треньорът на Тълса Филип Монтгомъри.

Наставникът на Мисисипи – Майк Лийч също не изглеждаше притеснен от битката.

"Тъпо сбиване. Дори не съм сигурен как и откъде започна. Може би просто на всички им е писнало от 2020 година", каза той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Самолети „Спартан“ излетяха с хуманитарната помощ за Хърватия

Два военно-транспортни самолета С-27J „Спартан“ с екипажи от състава на Военновъздушните сили, излетяха в 8 часа тази сутрин, 1 януари, за да превозят хуманитарна помощ от България за бедстващите след земетресенията в Република Хърватска. Това съобщиха от министерството на отбраната. Да поздравят екипажите преди излитането на авиобаза „Враждебна“ дойдоха началникът […]