Група туристи от Ирак изчезнаха в Москва

NetNews

38 туристи от Ирак изчезнаха в Москва, съобщи в сряда, 4 май, каналът Baza Telegram.

Пресслужбата на Министерството на вътрешните работи на Русия съобщи в канала „Мослента“ отговорен за Москва, че към момента на публикуване на материала в ведомството не е получавана официална информация за този инцидент.

Според канала служител на туристическа фирма се е обърнал към полицията с изявление. Според екскурзоводката семействата от Ирак са кацнали в Москва като туристи. Посещението им включвало няколко екскурзии. В същото време личните документи на туристите е трябвало да останат при гида.

Baza съобщава, че още на следващия ден след пристигането си иракчаните са останали в хотела и не са ходили на екскурзиите позовавайки се на умора. По-късно, с всички налични средства, те се опитаха да си вземат документите, но не са успяли и напуснали хотела без тях, съобщава Лента ру.

От туристическата агенция подозират, че истинската цел на посещението на туристите е опит за получаване на статут на бежанец и престой в Русия.

По-рано мъж оставил в заложна къща бижута за милиони долари на приятелката си и изчезнал безследно, пише Лента.ру.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Половинката на български национал пръска сексапил по плажовете на Сен Тропе (СНИМКИ)

Националът на българския отбор по волейбол – Николай Пенчев, без съмнение си е избрал една изключителна красавица за съпруга в лицето на Рая Пакова. Половинката на националния посрещач разгорещи социалните мрежи в последните дни с няколко горещи кадъра от плажовете на Сен Тропе. <blockquote class=“instagram-media“ data-instgrm-permalink=“https://www.instagram.com/p/CdBDKDxjgbw/?utm_source=ig_embed&amp;utm_campaign=loading“ data-instgrm-version=“14″ style=“ background:#FFF; border:0; […]